برناپرداز

شرکت مهندسی برنا پرداز پایا

برناپرداز

شرکت مهندسی برنا پرداز پایا

گوگل در اولین هفته سال جدید میلادی بیش از 12 میلیون لینک را از نتایج جستجویش حذف کرده است

به طور حتم تک تک شما بارها در انتهای صفحه نتایج جستجوی گوگل با عبارتی مشابه این که «تعدادی لینک به دلیل قانون کپی رایت هزاره دیجیتال از نتایج جستجو حذف شده اند» مواجه گشته اید. بسیاری از این لینک ها دسترسی به محتوای غیرمجاز و یا ناقض حقوق حق مالکیت معنوی را فراهم می کنند و گوگل تلاش می نماید جلوی انتشار آنها را بگیرد. نبرد با توزیع محتوای دزدی هر سال دشوارتر می شود. چرا که انتشاردهندگان و دریافت کنندگان این قبیل محتواها هر سال هوشمندتر و حرفه ای تر شده و ردیابی آنها سخت تر می گردد.

با این وجود باز هم حجم بسیار بالایی از این گونه لینک ها در فهرست نتایج جستجوی گوگل به نمایش درمی آیند،‌ که البته این به معنی همکاری گوگل برای نشر آنها نیست. ماهیت سرویس جستجوی کمپانی ساکن مانتین ویو ذخیره و دسته بندی لینک ها بدون توجه به محتوای آنها است. برای بسیاری از کاربران گوگل همان اینترنت به حساب می آید، در نتیجه درخواست برای حذف لینک هایی که قانون کپی رایت را نقض می کنند هم هر سال بیشتر و بیشتر می شود.

با این که در هر حال با صرف وقت و داشتن تجربه باز هم می توان به سایت های نقض کننده کپی رایت دسترسی یافت، اما به طور معمول این حذف لینک ها توسط گوگل، دسترسی بخش عمده ای از کسانی که به دنبال چنین محتواهای غیر مجازی هستند را مسدود می کند. بنابراین عجیب نیست که شاهد باشیم آمار حذف لینک ها همه ساله به شکلی تصاعدی افزایش می یابد. به عنوان نمونه در هفته اول سال 2012 تنها 274 هزار درخواست حذف لینک به دست گوگل رسیده بود. این رقم در سال قبل به 7.8 میلیون لینک رسید و هفته اول سال جدید نیز رکورد 12 میلیون درخواست قابل اقدام را به ثبت رساند.

بخش عمده ای از این درخواست ها مربوط به سایت های تورنتی می شود که بیش از همه فایل های موسیقی و فیلم های سینمایی و سریال های تلویزیونی را به صورت غیرمجاز و بدون رعایت حق پخش در اختیار عموم قرار می دهند.

هر درخواست در کمتر از ۶ ساعت توسط گوگل بررسی و در صورت صحت به حذف آن از نتایج جستجو اقدام می شود. گوگل بعد از حذف هر لینک به ارسال کننده آن اطلاع می دهد تا در صورت بروز اشتباه بتواند به این امر اعتراض کند. از آنجا که بیشتر این لینک های حذف شده مربوط به سرویس های مبتنی بر تورنت یا سایت های ذخیره‌ سازی اطلاعات می شود، مدیران سایت ها کمتر خود را به دردسر پیگیری این حذف لینک ها می اندازند و عملاً اجازه می هند اهالی مانتین ویو به جای آنها بر مجاز یا نامجاز بودن محتوای ذخیره شده در سایتشان نظارت کنند.


bornapardaz.ir

۶ ترفند کاربردی اندروید که نیازی به روت ندارند

بسیاری فکر می کنند روت کردن دستگاه اندرویدی تنها راه استفاده از امکانات و قابلیت های ویژه این سیستم عامل است. اگرچه نمی توان انکار کرد که روت اندروید دنیایی از قابلیت ها را برای کاربران به همراه دارد اما همیشه روت تنها راه برطرف کردن نیاز خود از سیستم عامل اندروید نیست. البته بسیاری از کاربران نگران از دست رفتن گارانتی دستگاه و یا بروز مشکل در هنگام روت برای سیستم عامل تلفن یا تبلت خود هستند و این دلیل اصلی خودداری آن ها از روت دستگاه اندرویدیشان است. در واقع باید گفت بدون روت نیز اندروید قابلیت های بسیار زیادی دارد. در ادامه این مقاله نیز چند قابلیت منحصر به فرد را به شما نشان خواهیم داد که به هیچ وجه نیاز به روت ندارند.

قفل از راه دور اندروید

هیچ چیز بدتر از این نیست که تلفن یا تبلت شما به همراه تمام اطلاعات شخصیتان به دست سارقی بیفتد. در این زمان ترس از انتشار این اطلاعات، به مهم ترین دغدغه زندگی شما تبدیل می شود. در چنین شرایطی بهترین کاری که می توانید بکنید قفل دستگاه از راه دور و یا در شرایط اضطراری پاک کردن تمام اطلاعات بر روی آن است. Android Device Manager برنامه ایست که برای چنین شرایطی طراحی شده و می تواند از راه دور دستگاه شما را قفل و یا اطلاعات آن را از بین ببرد و البته نیازی به روت ندارد.

غیرفعال کردن رمز عبور در مکان های خاص

غیرفعال کردن رمز عبور متناسب با محل دستگاه اندرویدی بدین معناست که اگر نقطه ای خاص را بر روی نقشه فعال کنید مادامی که در آن موقعیت قرار بگیرید دیگر نیازی به استفاده از رمز عبور ندارید. البته باید ریسک قرار گیری در مکان های عمومی را نیز بپذیرید. این قابلیت معمولا برای استفاده در منزل یا مکان های مطمئن دیگر طراحی شده است.

برای استفاده از این قابلیت ابتدا به قسمت امنیت دستگاه بروید و سپس گزینه ی مکان های امن یا Trusted Places را فعال کنید. پس از این که مکان مورد نظر را انتخاب کردید دیگر نیازی به استفاده از رمز عبور در آن مکان ندارید.

ذخیره خودکار تماس ها

شاید شما نیز جزء آن دسته از کسانی باشید که علاقه منداید تماس های خود را در طی روز ذخیره کنید اما همان طور که مطلع هستید اندروید چنین قابلیتی را به شما نمی دهد. همچنین بسیاری از برنامه هایی که این کار را برای شما انجام می دهند نیاز به دستگاه روت شده دارند. اما Automatic Call Recorder یکی از معدود برنامه هایی است که این کار را بدون نیاز به روت برای شما انجام می دهد. البته این نکته را نیز از یاد نبرید که برخی شبکه ها چنین قابلیتی را بلاک می کنند اما این برنامه برای این وضعیت نیز تدابیری اندیشده و در تنظیمات آن می توانید این مشکل را برطرف کنید.

نصب لینوکس بر روی اندروید

شاید شما هم فکر می کنید که اجرای سیستم عامل دیگر بر روی تلفن یا تبلت اندرویدی نیاز به قوی ترین برنامه های روت و هک دارد اما در واقع این طرز تفکر نیز کاملا اشتباه است. برنامه ای به نام Debian این کار را بدون نیاز به روت برای شما انجام می دهد. تنها کافی است این برنامه را دانلود و بر روی دستگاه خود نصب کنید. پس از اجرای آن میتوانید در داخل برنامه هر نسخه از لینوکس را که تمایل دارید دانلود و با دستورالعمل های برنامه بر روی دستگاه اندرویدی خود نصب کنید.

استفاده از فلش LED به عنوان سنسور ضربان قلب

مطمئنا امکان سنجش ضربان قلب بر روی تلفن هایی که از چنین سنسور بهره مند نیستند بسیار جالب است. این قابلیت نیز اصلا نیاز به روت ندارد و تنها به کمک فلاش LED و یک اپلیکیشن قدرتمند می توان این کار را انجام داد. همان طور که می دانید این سنسورها با استفاده انتشار نور و بررسی تغییرات رنگ که نشان دهنده فشار خون است، ضربان قلب شما را می سنجند. بنابراین اندازه گیری ضربان به کمک نور فلاش غیر ممکن نیست و Heart Rate این کار را برای شما انجام می دهد.

تبدیل دکمه های اصلی دستگاه به میانبر

شاید تا به حال به این فکر کرده باشید که چگونه می توان دکمه های اصلی مانند Home و … تلفن یا تبلت خود را به میانبر تبدیل کنید. Home2 Shortcut برنامه ایست که این کار را بدون نیاز به روت تلفن برای شما انجام می دهد. این برنامه به شما اجازه می دهد با لمس ترکیبی دکمه های دستگاه به برنامه هایی خاص دسترسی پیدا کنید.


bornapardaz.ir

گوگل روش تازه ای را برای لاگین کردن بدون پسورد به اکانت هایش تست می کند

گوگل طرح ویژه ای را برای حذف پسورد دنبال می کند و حالا برنامه های آن در این راستا وارد سطح تازه ای شده است. این شرکت مشغول تست روشی است که به موجب آن کاربرانش می توانند با استفاده از موبایل خود و بدون نیاز به تایپ کرد رشته ای طولانی از حروف و کلمات وارد اکانت هایشان شوند.

Rohit Paul یکی از کاربران اندروید است که از سوی گوگل دعوت شد تا این روش جدید را تست کند و روز گذشته اطلاعات و همچنین تعدادی اسکرین شات را از این قابلیت در سایت ردیت منتشر کرد.

بعد از آنکه کاربر با استفاده از این شیوه هویت خود را برای دستگاه موبایلش احراز نمود قادر خواهد بود که اطلاعات هویتی اکانت خود را به هر کامپیوتری وارد نماید و اعلان های آن را نیز روی اسمارت فون خود دریافت کند.

اما دستگاه مورد استفاده کاربر باید برخی قابلیت های امنیتی قفل گذاری نمایشگر را داشته باشد چراکه برای تایید یا رد دسترسی به اکانت با استفاده از این شیوه، قفل گشایی دستگاه موبایل نوعی پیش نیاز محسوب می گردد.

البته باید در نظر داشته باشید که همچنان امکان لاگین کردن با استفاده از پسورد نیز برای شما وجود دارد و انتخاب کاملا در اختیار شخص شما خواهد بود. ایمیلی که گوگل برای کاربران مشارکت کننده ارسال کرده همچنین نشان می دهد که چطور می توان دستگاه های مفقودی را غیرفعال کرده یا در صورت خرید موبایل جدید، چطور اکانت جدیدی را به آن اضافه نمایید.

یکی از سخنگویان گوگل در مصاحبه اخیر خود در این رابطه اظهار داشته: ما گروه کوچکی از کاربران را دعوت کرده ایم تا روش تازه ای را برای ورود به اکانت های گوگل خود بدون نیاز به پسورد امتحان نمایند.

گوگل اعلام داشته که به لطف این روش، علاوه بر اینکه نگرانی های قبلی در مورد استفاده از گذرواژه های ساده و تکراری کاهش پیدا می کند، کاربران به ابزار دفاعی تازه ای در مقابل هکرهایی مجز می شوند که برای انجام عملیات های فیشینگ به پسورد وابسته اند.

در یک حمله فیشینگ پنجره های قانونی لاگین با نسخه های ساختگی جایگزین می گردند و بعد از آنکه کاربر داده های حساس خود را در آنها وارد نمود، آنها را دریافت کرده و ذخیره می کنند.

این تست در کنار طرح های متعدد دیگری صورت می گیرد که گوگل با هدف بهبود امنیت کاربران خود انجام می دهد. این شرکت یکی از ایمن ترین سرویس های احراز هویتی دو عاملی را در میان دیگر شرکت های فعال در حوزه تکنولوژی دارد؛ بدان معنا که میلیون ها دارنده اکانت های گوگل حالا قادرند با استفاده از کدی که از طریق یک پیام متنی برایشان ارسال می شود به اکانت خود لاگین نمایند.

این شرکت همچنین اپلیکیشنی به نام Authenticator را طراحی کرده که در زمان ورود به اکانت گوگل یا دیگر سرویس های شخص ثالث، یک کد منحصر بفرد را طراحی می کند تا هویت شما را تایید کند.

در ماه آوریل این شرکت اکستنشنی به نام Password Alert Chrome را ارائه کرد که چنانچه کاربران پسورد خود را به وبسایت هایی غیر از گوگل بدهند آنها را مطلع می کند.

در مورد ابزار تازه این شرکت مستقر در مانتین ویو برای حذف پسورد هم باید بگوییم که گوگل برخی از خصوصیات و ویژگی های آن را از یاهو اقتباس کرده که در ماه اکتیر یک قابلیت امنیتی به نام Yahoo Account Key را معرفی کرد.

Account Key که همزمان با بازطراحی سرویس میل یاهو در اختیار کاربران قرار گرفت دستگاه موبایلتان را به اکانت یاهوی شما متصل می کند و هر زمان که با استفاده از دستگاه دیگری قصد لاگین کردن داشته باشید یک اعلان برایتان ارسال می کند.

گفتنی است که یاهو پیشتر پسورد اکانت کاربرانش را به کدهای پیامکی یک بار مصرف تبدیل کرده بود و با استفاده از Account Key حالا تلاش دارد که آنها را به طور کلی از میان بردارد. گوگل نیز اکنون دنباله رو همین اقدام شده هرچند که برنامه تست آن مقیاس کوچک تری دارد.


bornapardaz.ir